Zakelijke dienstverlening Geld & Overheidsregelingen Loopbaan & Studie Verkeer & Vervoer Computers & Internet Kunst & Cultuur Gezondheid & Verzorging Kleding & Mode Huis, Tuin & Keuken Hobby's & Vrije tijd Familie & Gezin Vriendschappen & Relaties Overige

Dienstennet.nl


Meer informatie

Dienstennet is een marktplaats voor het aanbieden en vragen van diensten. Het kan zowel gaan om bedrijfsmatige dienstverlening als om zakelijke diensten van persoon tot persoon.

Dienstennet is niet voor het aanbieden, verkopen en vragen van produkten en goederen. Er zijn al genoeg andere plekken op het internet waar dat mogelijk is.

Op dienstennet kunt u gratis adverteren of contact leggen met aanbieders van diensten. Klik daarvoor op een van de advertentierubrieken aan de linkerkant. Naast gratis advertenties biedt dienstennet ook mogelijkheden voor het uitgebreid profileren van uw bedrijf. Kijk voor meer informatie bij het onderdeel 'bedrijfspresentaties'. Het plaatsen van een bedrijfspresentatie gaat ook via de rubrieken aan de linkerkant.

Dienstennet is onderdeel van Freelancenetwerk